Screenshots

Description

Styrkelabbets app är både en träningsdagbok och en källa till träningsprogram och smarta verktyg! Du kan logga din styrketräning, se statistik över din utveckling och välja att följa ett eller flera av Styrkelabbets populära träningsprogram.

"Det du mäter, förbättras" brukar man säga – och det gäller särskilt för styrketräning. Genom att skriva ned din träning kan du titta tillbaka för att se vad som fungerade bra eller vad du behöver överträffa idag för att fortsätta göra framsteg. Med Styrkelabbets app kan du enkelt anteckna vilka övningar du har tränat, hur många set och repetitioner du gjorde och vilka vikter du använde.

Du kan lägga till egna övningar eller välja bland våra förinställda. Alla gratisanvändare får tillgång till grundläggande statistik, medan premiumanvändare kan se avancerad statistik för varje övning. Se din historiska utveckling mätt i form av 1RM (uppskattat eller äkta), samt statistik över din träningsfrekvens, träningsvolym och vilka vikter du tränat med i medeltal. Genom att jämföra statistiken med hur din styrka har utvecklats kan du enklare se samband mellan vilken träningsvolym som leder till bäst resultat för dig.

Letar du efter ett träningsprogram att följa? Med premiumversionen av appen får du tillgång till alla Styrkelabbets premiumprogram så snart de släpps. Just nu finns program för bänkpress, marklyft, stående press och pull/push/legs, plus alla populära gratisprogram som ligger på styrkelabbet.se. Och många fler program är på gång!

I appen hittar du även ett flertal hjälpmedel och verktyg som är gratis för alla, till exempel en timer för setvila, kalkylatorer för att räkna ut ditt kaloribehov, ditt uppskattade 1RM och din Wilkspoäng (om du vill jämföra styrka i knäböj, bänkpress och marklyft mellan olika viktklasser). Premiumanvändare kan även aktivera funktionen att logga träning med Rate of Perceived Exertion/Reps in Reserve, för att få en ännu tydligare bild av hur ansträngande seten var.

Vi som har utvecklat appen älskar styrketräning och vet att det blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför är vårt mål med appen att hjälpa dig göra din träning enklare och effektivare så att du kan nå dina träningsmål.

Gratisfunktioner:
• Logga obegränsat antal träningspass
• Timer för setvila
• Grundläggande statistik över antal pass och träningsvolym
• Ett flertal hjälpmedel och verktyg, till exempel 1RM-kalkylator och förslag på uppvärmning inför maxlyft
• Ett flertal populära träningsprogram, t.ex. Starting Strength, Russian Squat Routine och Styrkelabbets över-/underkroppsprogram

Genom att låsa upp premiumfunktionerna får du tillgång till:
• Alla våra träningsprogram! Just nu hittar du våra program för bänkpress, marklyft, stående press och pull/push/legs, och nya träningsprogram läggs till löpande och efter önskemål.
• Avancerad statistik med grafer över till exempel din styrka, träningsvolym, träningsfrekvens med mera, hela vägen ned för enskilda lyft/övningar
• Premiumfunktioner för att logga träning med Rate of Perceived Exortion eller Reps in Reserve. Ett flertal premiumfunktioner är under utveckling och lanseras inom kort
• En mer avancerad timer för setvila, där du även kan skapa intervaller

Appen uppdateras kontinuerligt med nya program och nya funktioner, bland annat baserat på era önskemål!

Träna hårt, ät bra, dö ändå!

------------------------
Prenumerationer

I appen finns möjligheten att prenumerera på "Styrkelabbet Premium" i form av automatiskt förnybara prenumerationer:

• Intervall på 1 månad (129 kr), 3 månader (289 kr) eller 12 månader (895 kr).
• Din prenumeration debiteras ditt iTunes-konto vid bekräftelse av köp och förnyas automatiskt (24 timmar innan prenumerationstidens slut) om prenumerationen ej är avbruten minst 24 timmar innan nuvarande periods slut.
• En pågående prenumeration kan inte avslutas under aktiv prenumerationsperiod. Däremot kan du välja att slå av/på automatisk förnyelse i inställningar för ditt iTunes-konto.

What’s New

Version 2.0.1

Sedan senast har vi bland annat krossat cirka fyrtio tusen miljarder buggar (det är väldigt många buggar), lanserat en timer för setvila (för både gratis- och premiumanvändare!) och släppt ett helt nytt premiumprogram: Pull/Push/Legs 3 dagar/vecka.

Men låt oss prata om något viktigare.

Har du hört talas om brottaren Milo?

Han levde för 2 600 år sedan i staden Kroton, vann brottningen vid sex olympiader i rad och är känd som en av historiens mest egensinniga ”starka män” – vilket säger en del.

Det finns många skrönor om Milo, till exempel att hans dagliga diet bestod av 9 kg kött, 9 kg bröd och 10 liter vin, men det är framförallt en som är ytterst pedagogisk för dig som vill få bra resultat av din styrketräning.

Legenden säger att Milo byggde sin styrka genom att han lånade till sig en liten tjurkalv.

Varje dag lyfte han sedan upp kalven på sina axlar och bar den så långt han kunde. Månaderna gick, men Milo fortsatte att lyfta upp och bära kalven tills den var en fullvuxen tjur – och Milo en legendariskt stark snubbe.

Ganska snöpligt verkar historien sedan sluta med att Milo åt upp tjuren.

Så varför sitter du som vill bygga en starkare och snyggare kropp här och läser om en halvtokig, tjurbärande brottare från antikens Grekland?

Därför att den här principen om gradvis ökande belastning är det viktigaste du behöver veta för att få bra resultat av din styrketräning.

Gå och bli starkare nu, kompis!

Information

Seller
Styrkelabbet AB
Size
25.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Styrkelabet AB
Price
Free
In-App Purchases
  1. Styrkelabbet Premium - 3 mån. $25.49
  2. Styrkelabbet Premium - 1 månad $11.49

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like