Screenshots

Description

Klan Plus tani edhe ne smartphone me aplikacion te ri

Gazetaria për ne nuk është një privilegj publik. Por një detyrë e vështirë për të mbrojtur demokracinë, lirinë dhe të vërtetën, për t'i shërbyer vendit dhe shoqërisë.

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
18 Ratings

18 Ratings

Kevii21 ,

Stream

Bejeni me live stream ju lutem,kur ta beni,5yje do i keni nga un

App Privacy

The developer, Tv Klan sha, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like