iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Bij een verkeersongeval wordt doorgaans gebruik gemaakt van het Europees Aanrijdingsformulier. De Belgische verzekeringssector heeft een app ontwikkeld waardoor je een verkeersongeval meteen elektronisch kan aangeven bij je verzekeraar. Het gebruik van de gegevens van het Europees Aanrijdingsformulier in deze app is erkend door Insurance Europe die de copyright hierover bezit. Met Crashform wordt veel noodzakelijke informatie automatisch ingevoerd. De app helpt de gebruiker om de aangifte zo correct mogelijk op te stellen. Het gebruik van de app leidt tot een snellere behandeling van het schadegeval door de verzekeraar. Crashform levert ook voor de betrokken partijen in een ongeval tijdswinst op in vergelijking met de aangifte op papier.

Nieuw

Versie 2.1.2

Bugfixes ter ondersteuning van iOS 15

Beoordelingen en recensies

1,9 van 5
40 beoordelingen

40 beoordelingen

Djeeten1 ,

Big

Alle gegevens manueel aangevuld en bij het gebruik van de testmodule worden de gegevens niet opgehaald. Wat in een reële situatie ???

kopje13 ,

Waardeloos

QR code ingescand.
De naam invullen kon nog net, tot zover...
De app per direct weer verwijderd.

gregu ,

Une farce

J’imagine que cette version est une version Alpha ?
Si tu essayes de scanner le QR code de ta carte verte, dans le meilleur des cas, le nom de l’assuré sera repris dans l’app. Tout le reste est à faire manuellement. Bref, aucun intérêt.

App-privacy

De ontwikkelaar, Assuralia, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Reizen
Reizen
Reizen
Navigatie
Navigatie
Reizen