Mojot A1 4+

Vip operator DOOEL

    • 3.3 • 10 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.


Мојот A1 ги нуди следните можности:


А1 постпејд корисници:
- следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
- промена на тарифа,
- приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена,
- приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
- приказ на моменталната состојба за тековен месец како и детален приказ,
- плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
- активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- Дигитален техничар,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


А1 припејд корисници:
- следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
- важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број,
- активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
- SOS надополнување од пријател,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

What’s New

Version 7.0

Bug fixes and performance improvements.

Ratings and Reviews

3.3 out of 5
10 Ratings

10 Ratings

Hollyweed ,

Update pod hitno!

Naprajte go update mnogu nesta se nadvor od frame'ot na interfejsot na aplikacijata.

JewJanitor ,

Useless customer support

Activated internet package more than a week ago and its still not activated, the support reps kept hanging up and telling that it will be activated shortly. Skip past that, facing the same issue. Terrible service

3neli ,

Cool new update for iPhone XS Max!

I just wish everything was translated in English and it would be a 5/5 app!

App Privacy

The developer, Vip operator DOOEL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities