HejPosta 4+

Vlerson Haliti

Designed for iPhone

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Hej Posta - Postë e shpejtë: kompani serioze e themeluar në shtetin e Kosovës dhe ka prioritet shërbimin profesional , të shpejt dhe të sigurt në Kosovë e dërgesave postare mbrenda dhe jashtë Kosovës.

What’s New

Version 1.0.29

Ky version permban disa ndryshime ne modulin e klientit dhe postierit:

Rregullimi i filtrimeve ne te gjitha listat e filtrimeve me date.
Rregullimi i statistikave dhe mundesia e shikimit te porosive ne baze te statistikave.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Vlerson Haliti, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Business
Business
Productivity
Business
Business
Medical

You Might Also Like

Business
Business
Productivity
Finance
Business
Business