BalkanWeb App 12+

Balkanweb faqja kryesore

Focus Media News

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Balkanweb.com portali më i klikuar në Shqipëri !

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politik, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.

What’s New

Version 2.1.5

*fixed view for iphone x , iphone x max
*fixed notification
*speed

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
32 Ratings

32 Ratings

Ajax_1981 ,

Best news portal in Albania

Balkanweb eshte protali me serioz i lajmeve!

huhjyj ,

portal serioz ne shqiperi

portal qe ta jep lajmin ne kohe reale

Klikuesi nr1 ,

Me i miri app shqiptar

Aplikacioni me i mire shqiptare ne app store

App Privacy

The developer, Focus Media News, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News