Marketi 4+

Tenton LLC

Designed for iPad

    • 5.0 • 7 Ratings
    • Free

Description

Aplikacioni Marketi është vendi i duhur për të gjetur atë që ju duhet. Kërko online ndër mijëra produkte dhe gjej atë që po kërkon pikërisht në çmimin më të ulët.

Me aplikacionin e Marketit ju mund të kërkoni dhe të shpallni produktet tuaja për shitje. Veçori e aplikacionit është platforma e komunikimit mes blerësit dhe shitësit, ata mund të shkëmbejnë mesazhe mes tyre dhe të bëjnë bashkëpunime për shit-blerje. Shpejtë, lehtë, blerësit gjejnë produktet që i duhen ndërsa shitësit kanë mundësi të zhvillojnë bizneset e tyre online brenda aplikacionit.

Marketi permbanë 12 kategori: Makina, Elektronikë, Shtëpi & Kopsht, Patundshmëri, Veshëmbathje, Aksesorë, Shërbime, Sport, Zyre & Punë, Kuzhinë, Bukuri, Tjera si dhe 136 nënkategori të shpërndara në kategori.

Shkarko Marketin dhe kërko produkte tani!

NA KONTAKTO
Faleminderit për përkrahje dhe sygjerime! Mendimi i juaj është shumë i rëndësishëm për ne. Për cdo pyetje që keni, na kontaktoni në emailin tonë hi@tenton.al

What’s New

Version 1.6

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

LEVEL UP 1.6
Faleminderit për përdorimin e Marketi! Për ta bërë aplikacionin tonë më të mirë për ju, ne rregullisht sjellim përditësime në App Store.

Çdo përditësim i aplikacionit tonë në Marketi përfshin përmirësime në shpejtësi, ndërfaqe dhe besueshmëri. Teksa veçoritë e reja bëhen të disponueshme, ne do t'i nxjerrim në pah ato për ju në aplikacion.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

GjijaBiq ,

Good job

Bravo

App Privacy

The developer, Tenton LLC, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Education
Education
Utilities
Utilities
Music
Utilities

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping